FŐMENÜ

HÍREK

|
www.gaalhab.hu  |  Gaálhab Szivacsfeldolgozó Kft.  |

   hírek


2012.06.01. Energiatudatos Vállalat

Örömmel és büszkeséggel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy a Gaálhab Szivacsfeldolgozó Kft. 2012-ben elnyerte az Energiatudatos Vállalat címet. A címet a Virtuális Erőmű Programmal szorosan együttműködő, a hazai vállalkozások energiahatékonyságának előmozdítását célzó Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat Irányító Bizottsága ítélte oda társaságunknak - a bizottság tagjai között megtalálható az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és több, nagyhírű műszaki-gazdaságtudományi egyetem képviselője.

A Virtuális Erőmű Program célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a csatlakozó vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.

 1. A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az energiahatékony működésre. Energiatudatos vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony energiafelhasználásra, amellyel nem csak saját költségeinket csökkentjük, de a jövő nemzedékei számára teremtünk élhetőbb környezetet.

  A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük: átlag felett vállaljuk: Van a szervezetben egy kijelölt energiamenedzser, akinek elismerése ("bónusza") az energiahatékonyság terén elért eredményekhez van kötve.

  Az energiamenedzser közvetlenül továbbíthatja a felsővezetésnek az energiahatékonyság érvényesülését akadályozó tényezőket, és ezen problémák megoldásához segítséget kap

 2. A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az erőforrások hatékony felhasználásra. Az Energiahatékony Vállalat díj elnyerésével termékeink/szolgáltatásaink megvásárlásakor ügyfeleink is biztosak lehetnek abban, hogy azok előállításakor a lehető legkevesebb energiát használtuk fel, vagyis nem terheltük a környezetet.

  A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük:

 3. A Virtuális Erőmű Program segít számszerűsíteni a már elért megtakarításokat, így az illetékes állami szervek számára hasznos információforrást jelent a vállalkozások energiahatékonyságáról. Társaságunk számára fontos, hogy az Európai Unió tagjaként mi is hozzájáruljunk hazánk energiahatékonysági vállalásaihoz és részt vegyünk ebben az előremutató kezdeményezésben.

  A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük:

 4. A jelenkor egyik legnagyobb gazdasági kihívása az erőforrások hatékony felhasználása, a költségek megfelelő szinten tartása. A Virtuális Erőmű Programhoz való csatlakozásunk segítségével cégünk megkapta azt a szakmai segítséget, mellyel hosszú távon képesek vagyunk az energiaköltségek rendszeres nyomon követésére, optimalizálására és tudásunkat, tapasztalatainkat megoszthatjuk a programban részt vevő többi hazai vállalattal.

  A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük: átlag felett vállaljuk: A szervezet megfelelő szintű erőforrásokat biztosít az energiamenedzser és az energiahatékonysági munkacsoport számára

 5. Amellett, hogy jól számszerűsíthető költségcsökkenést eredményezett, számunkra a Virtuális Erőmű Programhoz való csatlakozás egyik fő mozgatórugója az Energiatudatos Vállalat logó és használatának lehetősége volt. A jelen gazdasági helyzetben nemcsak a költségek minimalizálása, hanem innovatív értékesítési és marketing technikák alkalmazása is segíthet a vállalatoknak a fejlődésben. Bízunk benne, hogy az Energiatudatos Vállalat védjegy hamarosan fontossá válik a fogyasztók számára, és inkább az ilyen védjeggyel ellátott termékeket keresik a polcokon.

  A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük: átlag felett vállaljuk: A szervezet bizonyított és számszerűsített megtakarításokat mutat ki projekt alapon, és számol el a Virtuális Erőmű Programban (VEP)2012.05.11. Véradás

Az üzem történetében nem első alkalommal került megrendezésre a véradás. És reméljük nem is utoljára.

                       


2012.04.10. Tűzoltósági helyszínszemle

A körmendi tűzoltóság helyszíni szemlét tartott üzemünkben. Felmérték az épületek megközelíthetőségét, a tűzcsapok helyét. Kipróbálták azokat. Illetve megismerkedtek a habszivacs égésének mikéntjével, próbaoltással egybekötve.

                                     
menu
menu
menu
| HUN | ENG | GER | SLO |