TÁRSADALMI

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Cégünk kiemelkedő figyelmet fordít környezetünk életszínvonalának javítására, társadalmi és természeti értékeink megőrzésére. Központi filozófiánk része egy fenntartható és családbarát munkahely teremtése, amely felé folytonos és határozott lépéseket teszünk.

MADÁRBARÁT CÉG

Természeti adottságaink miatt számos madárfaj él a településünkön. A lakosság és munkahelyünk dolgozói elhivatottak az itt élő madárvilág megóvásában. Számos saját tervezésű etetőt helyeztünk el, valamint üzemünk csarnoképületeire fecskefészkeket telepítettünk. 2022-ben a falu a Madárbarát Település mintaprojekt nyertesei közé került, így számos feladat vár még a cég és az itt élő emberekre.

VÍZMEGTARTÓ MEGOLDÁSOK

Halastó olyan mintafaluja kíván lenni a természetközeli módon kialakított vízmegtartó megoldásoknak, ahol az önkormányzati, lakossági, ipari szereplők, együttműködve alakítanak ki dombvidékekre javasolható megoldásokat, amely példája lehet a közöségi, és gazdasági szereplők összefogásának.

Távlati, de annál határozottabb célunk, hogy Halastó települése -3-5 éves intervallumban- a Bük patak teljes vízgyűjtőjére kiterjedő komplex vízmegtartó minta programot készítsen elő, amely magában foglalja bármely tulajdonú réteket, erdőket, és bármely állami kezelésű területeteket.