Ülőbútorok

A legújabb, és legösszetettebb fejlesztések az ülőbútorcsaládoknál történik. A termékek modularitása végtelen, megannyi színnel, szövettel, és jó néhány kiegészítővel elérhetőek.

Garnitúráink számtalan kombinációban hozzáférhető, ennek köszönhetően minden kisebb- nagyobb otthonba tökéletesen illeszkednek.

Flow

A kollekció fő inspirációja a vadvizek természetes folyamatai voltak. Az áramló víz, a kavicsos medrek, amelyek mozgásukkal formálják az útjukban álló köveket. Ezek a kavicsok a természetben előforduló kövekből képződnek, melyek teljes mértékben a víz hatására csiszolódnak simává, tetten érhető rajtuk a víz útja.Vannak olyan kavicsok is, amelyek mesterséges anyagból, mint például beton, téglák és üvegből jönnek létre. Ennek mentén a Flow kollekció “kavicsai” habanyagból formálódnak.

Haart Deco

Kültéri sarokgarnitúra

Részletező, elegáns forma. Gondos, finom kialakítása a legmagasabb esztétikai kategóriát képviseli. A Haart Deco termékcsalád külső formavilágát néhány időtlen klasszikusra visszautaló, mégis újszerű kialakítás jellemzi. A részletező diszítőmegoldások kiegészítik a nagyobb formák álltal kialakított jelleget, ennek hatására finomabb összképet érezhetünk.

Sutor

A Capita ülőgarnitúránk továbbgondolt formavilága. A reprezentatív, markáns kialakításhoz, lágy vonalú, íves kar csatlakozik. Minden eleme fejtámlával rendelkezik, ami többféle fokban is dönthető. A kanapéja ágygépes, és fiókos változatban is elérhető, ennek köszönhetően teljes mértékben kihasználhatja a fekvő, illetve tárololó funkciókat. A modellhez választható egy dohányzó, egy kar, és egy középasztal is. Az asztalok fából és üvegből készülnek, amit fém pálcák kötnek össze, amelyek remek összehangot teremtenek az ülőgarnitúrával.

Camill

Carlos továbbgondolt formája. Lágy komfortú, táskarugóval ellátott szerkezet, levehető fejtámlákkal. A Camill termékcsalád az ívelt és a szögletes formák finom keveredése. Párnázata lágy komfortú. A 6 elem számtalan kombinálhatóságának köszönhetően minden kisebb- és nagyobb otthonba tökéletesen illeszkedik. A levehető fejtámláknak köszönhetően egyedileg alakíthatja a megjelenést, illetve a komfortot.

3D

Cozy

Markáns, tömör forma. Normál, széles kialakítása lévén páratlan kényelmet képvisel. Párnázata normál komfortú. Szélessége és mélysége úgy lett kitalálva, hogy bármelyik korosztálynak megfelelő és kielégítő legyen. Idősebb rokonaink és családtagjainknak sem kell attól tartani, hogy nehézkésen fognak mozogni benne. Kényelmesen, lábunknak, valamint hátunknak egyaránt nagyszerű támaszkodást nyújt.

Capita

Látványos, letisztult forma. A reprezentatív, markáns látvány mellett, páratlan kényelmet biztosít. A robusztusabb tömege, egyszerű vonalvezetése remek lehetőséget ad egybefüggő, nagy terek berendezéséhez. Kanapéjának jellemzője, hogy emelhető fejtámlával, és középpárnával rendelkezik, így maximálisan kényelmes alátámasztást nyújt a fejnek és a deréknak. A Capita modell kanapéja ágygépes, és fiókos változatban is elérhető, ennek köszönhetően teljes mértékben kihasználhatja a fekvő, illetve tárololó funkciókat.

Carlos

Könnyed, elegáns forma. Gondos, finom kialakítása a legmagasabb esztétikai kategóriát képviseli. A Carlos termékcsalád az ívelt és a szögletes formák finom keveredése. Párnázata kemény komfortú. A 6 elem számtalan kombinálhatóságának köszönhetően minden kisebb- és nagyobb otthonba tökéletesen illeszkedik.

Bármilyen összeállítás melett döntünk,
kanapénk az otthonunk középpontja lesz.

Lucy

Lucy egy játékos, elegáns, kiváló minőségű kanapéágy. Puha ülő- és háttámla párnáival kényelmes és tökéletes ülőhelyet kínál a pihenéshez. A kanapé kiemelő mechanikával könnyedén ággyá nyitható, így két személy részére is kényelmes fekvőfelületet kapunk. A kanapé ülőfelülete alatt ágyneműtartó található.  A lábak tömör keményfából készültek, ami stabilitást és robusztusságot biztosít, továbbá magas lábakon áll, így könnyen takaríthatunk alatta. Lucy kanapé ideális kis nappaliba vagy hálószobába. 

Fekvőbútorok

Közel 10 éve fogtunk bele a fekvőbútorok fejlesztésébe, és azóta is töretlenül folyik termékeink értékesítése. Ágyaink megbízhatóak, és páratlan kényelemet bíztosítanak. Bútoraink modularitása végtelen. Többféle ágytesttel, különböző komfortú matraccal, és megannyni fejvégformával kínáljuk őket.

 

Vorogoo

Játékos, széles fejvég, ötletes díszítéssel.

Vorono

Modern, széles kialakítás. A vissszafogott fejvég dekoráció stílusos karaktert kölcsönöz.

Laura

Egy impozáns, dekoratív modell. Részletesen kidolgzott fejvége páratlan kényelmet biztosít. 

Zafír

Egy igazi provence-i stílusú termék. Kissé rusztikus, mégis könnyed elegancia jellemzi.

Xaver II.

Modern elegancia jellemzi. Méreteinek köszönhetően minden helység főszereplője lesz. A fejvég elérhető szűkebb kivitelben is.

Vertical

A Vertical fejvéget a visszafogott elegancia jellemzi. Egyenes állású, falra simuló, magas kialakítás. 

Sunrise

Sunrise egy izgalmas, egyedi kialakítású fejvég. Széles, keskeny változatban is elérhető.

Moreno

Moreno fejvégünk egy időtlen klasszikus. Egyszerű tagolása révén minden környezetbe illeszkedik.